wedstijdverslag pitch and putt golfbaan te lemele

Voorwaar een hele goede score, omdat het tijdens de wedstrijd behoorlijk waaide, soms had men de wind mee, maar ook tegen of over dwars afhankelijk van de holes verdeeld over de baan, dit alles maakte het niet éénvoudig om een goede ronde te spelen. Henri Duerink speelde een ronde par (54), en gaf hiermee aan dat hij na enkele weken niet gespeeld te hebben er terdege rekening met hem moet worden gehouden. Gerrit Koggel had deze ronde 56 slagen nodig, Hans Strijkveen 57 slagen en Noël Shannon en Wim van der Linde hadden 58 slagen nodig voor de 18 holes.

Jan Hekman uit Omm en en Rik Ebben scoorde een ronde van 59 slagen. Tonnie Reimink met 60 slagen en Gerrit Tempert met 63 slagen kregen punten voor het tussenklassement bijgeschreven. Tussen klassement strokeplay ( benodigd aantal slagen) koploper is Hans Strijkveen met 86 punten, tweede is Noël Shannon met 74 en derde staat Henri Duerink met 61. Gerrit Koggel met 60, Maurice met 55 en Jan Hekman met 53 zijn de achtervolgers. Voor het stableford klassement (rekening houden met de hcp van de spelers) verlaagden naast Maurice ook Wim van der Linde met 39 stableford en Gerrit Koggel en Wim Harkema met 38 stableford, en Rik Ebben en Gerard Hulsman met 37 stableford hun hcp met 0.1 punt per punt boven de 36 stableford.

Scoort men tussen de 33 en 36 stableford dan blijft de hcp ongewijzigd. Tussenstand stableford: Maurice Wesdorp aan de leiding met 71 punten gevolgd door Rik Ebben met 62 punten. Hans Timmerman staat derde met 47 punten, welke gevolgd wordt door Wim Grondman met 46 en Theo Otten en Wim van der Linde met 38 punten. Noël Shannon die naar het WK gaat in Noorwegen sloeg een hole in one op hole 4 deze wedstijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.