watertappunt groot succes bij kinderopvang

De gemeenten Ommen en Hardenberg zetten zich in voor een gezonde jeugd in een gezonde omgeving. Zij doen dit onder het motto “Gewoon Gezond’’. De gemeenten vindt het belangrijk dat ook het stimuleren van waterdrinken daarbij hoort. 

Toen beide kinderopvangcentra te horen kregen dat zij hadden gewonnen kregen alle kinderen een eigen bidon. De kinderen kunnen deze dan zelf vullen bij het watertappunt. 

Landstede Kinderopvang Ommen
De kinderen vinden het leuk om zelf water te tappen, de kinderen mogen dan zelf kiezen welk knopje ze willen gebruiken. Alleen die knopjes zijn natuurlijk al reuze interessant. Doordat ze zelf mogen tappen is het water ook veel lekkerder, waardoor ook de kinderen die water minder lekker vinden het uit de watertap heerlijk vinden. Ook wordt vaak de bidon gebruikt, dat maakt het allemaal nog leuker.

Doomijn Kinderopvang Lemele
Het watertappunt valt zeer goed in de smaak! Wat is er lekkerder dan een ‘zelf getapt’ glaasje water. We merken dat de kinderen nu ook meer drinken, altijd goed dus! En zelf maken we er natuurlijk ook goed gebruik van!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.