wandelvierdaagse vanuit heeten

Evenals vorig jaar is er met medewerking van de plaatselijke Zonnebloem en Stevenskamp (Zorggroep Raalte) gezorgd voor aangepaste routes voor mensen in een rolstoel. De basisschooljeugd uit de groepen 1 en 2 kan onder begeleiding meelopen met een smurfentocht van ongeveer twee tot drie kilometer.

Van maandag tot en met woensdag is de start tussen 18.00 en 18.30 uur. Op donderdag, de inhaalavond met muziek, is de start om 18.00 uur. Dit om de wachttijd voor de feestelijke intocht op het Dorpsplein zoveel mogelijk te beperken. De kosten voor deelname zijn 1 euro per avond. Voor vier avonden betaalt men 3 euro. Deelnemers die drie of vier avonden meedoen, ontvangen na afloop een herinnering. Voor meer informatie kan men terecht bij Victor Ruiter, wandelvierdaagseheeten@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.