wandelgids gepresenteerd op den alerdinck in laag zuthem

Nadat gastheer Wouter Koning het eerste exemplaar in ontvangst had genomen, gaf hij deze weer door aan Heidi van Limburg Stirum. Zij is directeur van NKS, het kenniscentrum voor kasteel en buitenplaats. Heidi heeft de Zwolse auteur Marycke Naber ondersteund bij het samenstellen van de vele achtergrondinformatie.

In de gids zijn behalve routebeschrijvingen ook bij iedere wandeling een interview met een bewoner of beheerder van een havezathe of buitenplaats opgenomen. Hierdoor krijgt de wandelaar een goed beeld van de historie van een landgoed maar ook een kijkje achter de schermen.

Namens de gemeente Raalte was wethouder Jacques van Loevezijn ook aanwezig. De ontwikkeling van toerisme op het gebied van wandelen en fietsen draagt hij een warm hart toe. Met veel interesse nam hij kennis van de plannen van Wouter Koning om in de toekomst op zijn landgoed de wandelende en de fietsende toerist nog beter te faciliteren. Ook Thea Huisman van Salland Marketing was in haar nopjes met deze ontwikkelingen waar deze nieuwe wandelgids een prima bijdrage aan is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.