wagenmans wonen pinkstertoernooi was een succes

Dit jaar deden er in totaal 127 deelnemers mee. Naast de deelnemers uit omliggende dorpen als Hellendoorn, Dalfsen, Heino en Nijverdal zijn er ook veel deelnemers van verder buiten de regio die jaarlijks terugkeren en een plaatsje hebben bemachtigd op camping Heidepark.

Op donderdagavond werd er gestart met stralend weer, en behalve tijdens een korte hevige bui op zaterdag is er continu door kunnen spelen. Buiten de baan zorgden de loungesetjes ervoor dat menig supporter weer relaxed heeft kunnen genieten van de vele tenniswedstrijden. Ook de kantinecommissie had de boel wederom prima op orde. Het aanbod uit de keuken was dit jaar van hoge kwaliteit en de kookclub zorgde op 1e Pinksterdag weer voor een overheerlijke maaltijd met als thema ‘Amerikaans’.

Op maandag 2e pinksterdag werden de finalewedstrijden gespeeld, hier kon men genieten van diverse prachtige finales en mooi tennis. Na deze finalewedstrijden was er een toespraak van Eef Koenjer, namens de toernooicommissie, waarin zij aandacht schonk aan de vele vrijwilligers, sponsoren en deelnemers.

Nadat de winnaars van de diverse categorieën allemaal hun prijs hadden gekregen, met dank aan Intersport Ramon Zomer, was het tijd om de prijzen van de verloting uit te reiken en de bekendmaking van de uitslag van het ballenraadspel. Wederom mooie prijzen beschikbaar gesteld door een groot aantal bedrijven uit Lemelerveld en omgeving. De hoofdprijzen kwamen dit jaar van Kokkie Bikes en Evers Timmerwerk & Deurenmontage.

Geheel volgens traditie gaven ook trouw deelnemer Henk Hendriks en de winnaar van de hoogste categorie (HE5, Peter Talen) weer een speech.

De Open toernooicommissie wil hierbij iedereen hartelijk bedanken die voor, tijdens en na het toernooi hebben meegeholpen. Zonder deze hulp is het onmogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Op naar het 25e Pinkstertoernooi in 2018!

Finalisten Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi 2017:

Heren enkel 5: 1. Peter Talen 2. Rob ten Hove
Heren dubbel 5: 1. Kamil Pasja & Thomas Visscher. 2. Peter Kapteijn & Bart Vaarwerk
Dames dubbel 5: 1. Geesje Talen & Aniek Boeve. 2. Nicole ten Brinke & Marijke Luijmes
Gemengd dubbel 5: 1. Gerco Slotman & Eline Esveldt. 2. Menno Dijkstra & Marit Denijs
Heren enkel 6: 1. Dennis Masselink. 2. Jeroen Talen.
Heren dubbel 6: 1. Jeroen Talen & Geertjan Ots. 2. René in de Wal & Marcel Post.
Dames dubbel 6: 1. Jantien Holsappel & Loes Vreriks. 2. Ellen Nijenhuis & Yvette Veltmaat
Gemengd dubbel 6: 1. Kees Voskes & Geesje Talen. 2. Geertjan Ots & Ingrid Doling.
Heren enkel 7: 1. Vincent Heerink. 2. Luigi Mascini
Heren dubbel 7: 1. Ruud Krowinkel & Chris te Stroet. 2. Hans Kuiper & Paul Zondervan.
Dames enkel 7: 1. Hilde Elshof. 2. Kim van Breen.
Dames dubbel 7: 1. Ingrid Doling & Janet Dolfing. 2. Tineke Horst & Josephien Kok.
Gemengd dubbel 7. 1. Albert Talen & Tineke Horst. 2. Sjoerd van Hoogmoed & Dianne de Graaf
Dames enkel 8: 1. Liane ten Hove. 2. Marjolein van der Werf
Gemengd dubbel 8: 1. Eef Koenjer & Danny Berghuis. 2. André van Breen & Herna van Breen.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.