vrijwilligers in het zonnetje tijdens heilig hart feest lemelerveld

Deze keer werd Betsy Boerkamp in het zonnetje gezet vanwege haar 40-jarig ‘dienstverband’. Zij heeft naast het schoonmaken van de kerk en het rondbrengen van de parochiebladen, vanaf het begin in 1977, in de werkgroep kerkversiering gezeten.

Ook haar man Bernard werd in de feestvreugde betrokken omdat ook hij vele jaren werk voor de kerk verricht heeft maar daar enige tijd geleden, om gezondheidsredenen, mee is gestopt. De beide echtelieden werden door de voorzitter hartelijk bedankt voor hun vele werkzaamheden. Betsy kreeg een cadeaubon, een bloemetje met een oorkonde en Bernard werd verrast met een lekkere doos chocola. Vervolgens werd er geproost op de vrijwilligers en bleef het nog lang gezellig in het parochiecentrum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.