voorverkoop koele koele gestart

Het programma wordt flink uitgebreid. Het festival zal voor het eerst namelijk al ’s middags beginnen. Naast Bökkers treden er diverse andere bands op. Die worden later bekend gemaakt.Daarnaast worden er enkele verrassende veranderingen in het festivalterrein doorgevoerd.

Koele Koele groeide in korte tijd uit van 1500 bezoekers naar een uitverkocht festival met 3500 bezoekers. De insteek is relatief eenvoudig: een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een aantal bands die de leden van Bökkers zelf te gek vinden. Kaartjes à 20 euro (exclusief servicekosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.koelekoele.nl. Aanvang is om 14.00 uur, einde om 1.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.