Home / archiefcentraal / voorverkoop koele koele gestart

voorverkoop koele koele gestart

Het programma wordt flink uitgebreid. Het festival zal voor het eerst namelijk al ’s middags beginnen. Naast Bökkers treden er diverse andere bands op. Die worden later bekend gemaakt.Daarnaast worden er enkele verrassende veranderingen in het festivalterrein doorgevoerd.

Koele Koele groeide in korte tijd uit van 1500 bezoekers naar een uitverkocht festival met 3500 bezoekers. De insteek is relatief eenvoudig: een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een aantal bands die de leden van Bökkers zelf te gek vinden. Kaartjes à 20 euro (exclusief servicekosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koelekoele.nl. Aanvang is om 14.00 uur, einde om 1.00 uur.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.