voorbereidingen olsterfeest 2017 in volle gang

De organisatie van het OlsterFeest is alweer volop bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat het feest dit jaar ook weer een groot succes wordt! Programma Van woensdag 13 september tot en met zondag 17 september is er ook dit jaar weer heel veel te doen voor jong en oud! Loop bijvoorbeeld woensdag mee met de Olster Appelloop of schuif op donderdag aan tafel met heerlijk eten uit andere culturen en geniet aansluitend van muzikale optredens en een modeshow. Bewonder of ga zelf deelnemen aan de IJsselrit met klassieke auto’s en brommers of ga lekker los tijdens de beste optredens van o.a. de Sallandse rockband Bökkers op vrijdagavond en de unieke live sensatie Royal Beat op zaterdagavond! Ook zullen er dit jaar weer sportieve kinderactiviteiten georganiseerd worden. Kortom, er is van alles te beleven! Via de plaatselijke kranten, op onze website (staging2.olsterfeest.nl) en op de Facebookpagina komt steeds meer informatie over het complete programma. Niet meer wachten in de rij Goed nieuws! Dit jaar worden er ook voor het eerst online tickets verkocht voor de vrijdag en zaterdagavond! Wees er snel bij en bestel eenvoudig een kaartje via staging2.olsterfeest.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.