vier scenarios voor verkeer in olst verder onderzocht

De gemeente verwacht al medio juni met een financiële onderbouwing van deze scenario’s te komen. Bij het verdere onderzoek wordt ook rekening gehouden met een mogelijke verplaatsing van de scholen naar een locatie nabij de sporthal in Olst.

Op basis van de uitwerking van deze varianten wordt verwacht dat een keuze kan worden gemaakt, voor de variant die het beste is voor de versterking van de leefbaarheid en veiligheid in Olst, Boskamp en Eikelhof; die ook zorgt voor ruimtelijke kwaliteit en wat betreft het kostenplaatje realiseerbaar is.

Verwacht wordt dat deze varianten in de eerste helft van juni 2017 beschikbaar komen, zodat de gemeente Olst-Wijhe op 21 juni 2017 een informatieavond in het Holstohus kan houden.

De gemeente heeft net een verkeersmeting laten uitvoeren. In grote lijnen kan worden geconcludeerd dat de cijfers goed aansluiten bij het verkeersmodel 2015. Het verslag waarin ook de meetresultaten zijn opgenomen staat op staging2.olst-wijhe.nl/verkeerolst

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.