uniek concert in wh zwart hal lemelerveld

Het tweetal improviseert op bekende klassieke werken uit musicals en films (onder andere Star Wars en The Rose) en andere bekende melodieën. De twee hebben net een nieuwe cd uitgebracht: Touched by the Wind. Rotterdammer Arjan Breukhoven is als organist, pianist en als dirigent zeer actief op de concertpodia in binnen- en buitenland. Regelmatig is hij te zien bij het programma Nederland Zingt.

De in Zwolle woonachtige saxofonist Patrick Curfs speelt als eerste saxofonist in het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Hij speelde samen met vele bekende artiesten zoals Toots Thielemans, Lee Towers, Ellen ten Damme en Liesbeth List. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 14 euro (inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of tel. 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.