twee editie van de strijd van salland

De deelnemers komen net als vorig jaar uit alle hoeken van het land. Om te wandelen, wielrennen, mountainbiken, toerfietsen, hardlopen en steppen. Er is zelfs een speciale Kidsroute uitgezet. Per activiteit vormen vier routes door het landelijke Salland samen een klaverblad, als verwijzing naar het Heinose wapen. Juist door die klaverblad-constructie is het op het sportpark een vrolijk komen en gaan van deelnemers. Bovendien kunnen door deze opzet verschillende activiteiten gecombineerd worden. Een triatlon van hardlopen, wielrennen en mountainbiken? Geen probleem! Ieder strijdt op zijn of haar eigen niveau. Afstanden van al die verschillende routes lopen uiteen van 5 tot 160 kilometer.

De deelnemers worden stuk voor stuk onthaald en weer uitgezwaaid door presentatoren Jort en Sander. Verder zijn er vele activiteiten/attracties voor kinderen zoals een springkussenparcours, clowns en voetbalworkshops. Even gezellig op het terras iets drinken of iets lekkers eten kan ook. In de grote Strijd van Sallandtent zorgt dj Erwin Vondeman doorlopend voor muziek. Bovendien verzorgt coverband Diss Nie Okay een optreden. Deze band steekt onder andere bekende liedjes uit Disney-films in een nieuw jasje.

De volledige opbrengst van Strijd van Salland is bestemd voor onderzoek naar kwaadaardige hersentumoren. “Dit is hard nodig”, aldus de organisatie. “Want helaas kan nog niemand zeggen: ‘ik heb een kwaadaardige hersentumor gehad’.” Uitkomsten van deze onderzoeken, geleid door dr Martin van den Bent van het Erasmus MC, hebben invloed op de behandeling van alle patiënten. Wereldwijd.

Inschrijven kan via staging2.strijdvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.