Home / archiefcentraal / touched by the wind

touched by the wind

Op zaterdag 1 juli 2017 om 20.00 uur wordt het concert “Dak er af met Arjan & Patrick” gegeven in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Rotterdammer Arjan Breukhoven is als organist, pianist en als dirigent zeer actief op het concertpodium in binnen- en buitenland. Regelmatig is hij al jaren te zien bij het programma Nederland Zingt. Als dirigent heeft hij de leiding over een drietal grote mannenkoren. De in Zwolle woonachtige saxofonist Patrick Curfs speelt als eerste saxofonist in het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Hij speelde samen met vele bekende artiesten zoals Toots Thielemans, Lee Towers, Ellen ten Damme en Liesbeth List. Als dirigent heeft hij gewerkt met diverse orkesten en bigbands. Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl De entree bedraagt Euro 14,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.