toneel in de open lucht van het lommerrijk

Alles draait in dit stuk om de vraag; welk meisje/ jonge vrouw krijgt dit jaar de kuisheidsprijs? Lies Haagstra, die de verhouding tussen jongens en de meisjes op het platteland veel te vrij vindt, heeft een comité opgericht dat moet uitmaken welk meisje zich dit jaar het best de jongens van het lijf gehouden heeft. Vandaar dat de vroedvrouw ook in het comité zit.

De dorpsjeugd is het comité meer dan zat en wethouder Leefting steunt ze. Hulpagent Knelis Knoesten krijgt de opdracht om Lies Haagstra – die getrouwd is- te verleiden. Als beiden op heterdaad betrapt worden, kan het kuisheidscomité natuurlijk wel opdoeken. Nou is Knoesten niet één van de handigsten dus gaat er heel wat mis…. Omdat een paarden-handelaar soms wat moeite heeft met zijn uitspraak van woorden die beginnen met de letter H, maakt die de zaak nog ingewikkelder!!

Een zondagmiddag, lekker buiten, lekker lachen! Wees welkom in amfitheater Het Lommerrijk, zondag 9 juli, aanvang 14.30 uur, entree €10 incl. consumptie. Koffie en thee met iets lekkers, hapjes en drankjes in de pauze, eigengebakken koeken te koop à €5 voor het pianopotje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.