Home / archiefcentraal / toekomstige onderwijshuisvesting in olst wijhe voorlopig van de raadsagenda

toekomstige onderwijshuisvesting in olst wijhe voorlopig van de raadsagenda

Voorgesteld wordt een aantal scenario’s uit te werken. Raadsleden en college hebben vandaag geconcludeerd dat de besluitvorming daarover meer tijd vergt. Zo wensen de raadsleden een nadere toelichting op de brief van de schoolbesturen van 1 juni jl. waarin wordt ingegaan op de eerder onderzochte scenario’s (die niet in het rapport zijn opgenomen) en het communicatietraject.

Raadsleden en college hebben om die reden besloten dit punt van de raadsagenda af te voeren. De schoolbesturen hebben hiervoor begrip en gaven aan bereid te zijn om hierover met de raadsleden in gesprek te gaan. In de komende weken wordt bezien wanneer de besluitvorming over de scenario’s kan plaatsvinden.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.