tc nijverdal organiseert 29e open tennistoernooi

Het toernooi is één van de grootste in Overijssel. Traditioneel zal er gestreden worden om de titel door verschillende regionale toppers. Ook de lagere categorieën zijn ieder jaar weer ruimschoots vertegenwoordigd. Inschrijven kan via staging2.toernooi.nl tot en met 7 juni. Bij 220 inschrijvingen sluit de inschrijving.

De finales worden op zaterdag 17 juni gespeeld. Dit staat altijd weer garant voor spectaculair tennis op hoog niveau. Aansluitend volgen de prijsuitreiking, verloting. Liefhebbers van mooi tennis zijn deze dag ook van harte uitgenodigd om te komen kijken. Neem de kinderen mee. Voor hen is er speelgelegenheid.

Voor meer informatie zie staging2.tcnijverdal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.