Home / archiefcentraal / t c heeten 2 handhaaft zich knap in de 4e klasse

t c heeten 2 handhaaft zich knap in de 4e klasse

“We wisten vooraf dat handhaving erg lastig zou worden, maar door het enorm sterke collectief hebben we het gehaald’, aldus de vice aanvoerder. Door het nodige blessureleed bleef het spannend tot de laatste speeldag. Daar werd het laatste broodnodige punt gescoord waardoor handhaving in de 4e klasse een feit was.

Daarnaast heeft het team een nieuwe sponsor Druk- & Printservice Heeten. Eigenaar Niels Schoorlemmer heeft het team gesponsord met een nieuw team tenue. Op de foto staan van links naar Rechts, Wout Klein Koerkamp, Niels Schoorlemmer, Casper Havekes, Jordan Weggelaar, Ronnie Mars en Maurice Wessels.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.