t c heeten 2 handhaaft zich knap in de 4e klasse

“We wisten vooraf dat handhaving erg lastig zou worden, maar door het enorm sterke collectief hebben we het gehaald’, aldus de vice aanvoerder. Door het nodige blessureleed bleef het spannend tot de laatste speeldag. Daar werd het laatste broodnodige punt gescoord waardoor handhaving in de 4e klasse een feit was.

Daarnaast heeft het team een nieuwe sponsor Druk- & Printservice Heeten. Eigenaar Niels Schoorlemmer heeft het team gesponsord met een nieuw team tenue. Op de foto staan van links naar Rechts, Wout Klein Koerkamp, Niels Schoorlemmer, Casper Havekes, Jordan Weggelaar, Ronnie Mars en Maurice Wessels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.