Home / archiefcentraal / succesvolle voorverkoop bij theater podium heino

succesvolle voorverkoop bij theater podium heino

Nog nooit zijn in een voorverkoop bij Theater Podium Heino vier voorstellingen uitverkocht. Thijs Kemperink, Simon en Garfunkel Acoustic, De meisjes met de Wijsjes en Los Muziektheater weten nu al dat zij voor een volle zaal komen te staan. Nathalie Baartman met haar voorstelling Voest ligt op moment van dit schrijven ook op het uitverkocht schema.

Extra voorstelling
Voor het concert Simon & Garfunkel Acoustic op zondag 10 december 16.00 uur staan zoveel liefhebbers op de wachtlijst dat gepoogd wordt om diezelfde avond een extra concert te boeken.

Prognoses
De andere voorstellingen bieden voor jong en oud nog genoeg mooie mogelijkheden om te genieten van wat Nederlandse artiesten te bieden hebben op het gebied van cabaret, kindervoorstellingen en (klassieke) muziek. Ook voor deze voorstellingen is al veel belangstelling zodat het er naar uit ziet dat de prognoses naar boven bijgesteld moeten worden.

Bezoekers
Uiteraard komen de meeste bezoekers uit Heino maar verheugend is ook om te zien dat er kaarten besteld zijn door inwoners van o.a. Zwolle, Wijhe, Lemele en Lemelerveld. Met name het relatieve hoge aantal belangstellenden uit Zwolle en Wijhe voor Theater Podium Heino is verrassend.

Kaartverkoop 
De vrijwilligers die het Theater runnen gaan met een goed gevoel richting vakantie in de wetenschap dat daarna voor hen als ook voor de bezoekers en artiesten weer een mooi theaterseizoen wacht. Uiteraard gaat de kaartverkoop via de site www.podiumheino.nl gewoon door. Vanaf 1 juli start de kaartverkoop ook bij de Smulbaai Heino en het Dorpshuus Heino .

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.