Home / archiefcentraal / succesvolle kerkennacht in raalte

succesvolle kerkennacht in raalte

De jeugd van R4R vertelde over hun ervaringen in Roemenië. De werkzaamheden van het Leger des Heils werden duidelijk gemaakt door middel van een film en uitleg door dhr. Ger Verheij. Sietske Koekkoek vertelde over het gebouw de Plaskerk en er waren gedichten van Gerrie Knippenberg en Gerrie van de Waarde. Marion Kogelman vertelde over haar ervaringen in Lourdes en er was een stand van het Nederlands Bijbelgenootschap. Ook de pastores Lonneke Gunnink en Gé Nijland waren aanwezig met een meditatie.

Er waren veel bezoekers die met elkaar genoten van het afwisselende programma. De organisatie kijkt terug op een avond waarin kerk en samenleving, vieren en ontmoeting en de Oecumene centraal hebben gestaan: “Wij kijken met elkaar terug op een mooie, ontspannen en gevarieerde avond.”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.