studenten van landstede raalte schoppen het tot de finale van fifa school cup

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar ging InWork dit jaar wederom op zoek naar de beste FIFA student van Nederland. Vanaf februari 2017 is het FIFA School Cup team op zoek naar de beste FIFA17 spelers van Nederland. De voorrondes vonden plaats op 24 MBO ICT scholen door heel Nederland. Alle ICT studenten konden zich aanmelden voor het toernooi. 

Na talloze potjes zijn de 80 FIFA School Cup finalisten bekend. Vier studenten van Landstede Raalte drongen door tot de finale. Zij zullen op 24 juni strijden om de felbegeerde winst. Rond 17.30 uur weten wie de winnaars zijn en wie er naar huis gaan met €1000,- en een pro-gamer contract, de Drone en de Bose Bluetooth Speaker! De finale vindt plaats op het hoofdkantoor van InWork in Amsterdam.

Tijdens de FIFA School Cup staat het onderwerp ‘Responsible Gaming’ centraal. Oftewel evenwicht en balans in je leven rondom het spelen van games. Deze levensstijl haalt negatieve vooroordelen van gamen onderuit. Bij het evenement is daarom ECVisualize betrokken.

ECVisualize is gespecialiseerd in het begeleiden van professionele gamers en laat zien dat studeren en gamen goed samen kunnen gaan. InWork organiseert dit evenement voor het contact met de doelgroep. InWork is nauw betrokken bij het onderwijs en verzorgt naast dit evenement ook gastcolleges en trainingen op scholen door heel Nederland. Hierdoor slaat InWork een brug tussen het onderwijs en het arbeidsleven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.