spot aan voor ongekend en onbekend talent in dalfsen

Theater de Stoomfabriek stelt hiervoor de accommodatie ter beschikking en SPOT zorgt voor de organisatie, een goede back-line, mooi licht en perfect geluid. Hierdoor zijn er geen kosten voor de deelnemers en blijft de drempel zo laag mogelijk om een debuut op een professioneel podium te maken.

Muziek maken vocaal, instrumentaal, klassiek, modern en eigentijds, solisten, groepen, dansen, ballet, sneltekenen, cabaret, toneelspel, alles is mogelijk. Het is geen talentenjacht.

Iedereen die denkt de nodige talenten te hebben kan meedoen. Inlichtingen en opgeven voor dit evenement kan tot 24 juni, bij SPOT, Jaap Blaakmeer: tel. 06-37656965 / mail: oudleusen@home.nl of Frank Demilt: tel: 06-54916461 / mail: frankdemilt@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.