sporters van carmel college salland spelen finales in amsterdam

Om 7:15 vertrokken de sporters vanuit Raalte richting Het Olympisch stadion in Amsterdam. Daar was de officiële opening voor de nationale finales. Na de officiële opening werden alle sporters naar hun eigen toernooi in,- of in de buurt van Amsterdam gebracht.

Het tennisteam hoefde slechts 300 meter te lopen. Dat de finaleronde zwaarder was dan de voorronde hebben ze gemerkt, want het combinatieteam werd uiteindelijk 8e. Bij het voetballen waren we vertegenwoordigd met 3 teams. Meisjes klas 1 verloren de halve finale en werden na winst in de troostfinale 3e van Nederland. Meisjes klas 3 moest genoegen nemen met een 5e plek en het jongens schoolteam werd in een zware poule 4e, waarna een top 10 klassering niet meer mogelijk was.

Het team handbal klas 1/2 moest genoegen nemen met een 7e plek. Verreweg de spannendste wedstrijd werd gespeeld door het meisjes schoolteam. In de finale werd met 8-8 gelijkgespeeld tegen Scholengemeenschap Tabor uit Westfriesland. Strafworpen werden daardoor noodzakelijk en in een zinderende serie werd uiteindelijk verloren met 11-10, waardoor toch een mooie 2e plek werd behaald.

Zowel tijdens de voorrondes en finaledag hebben onze leerlingen zich zowel letterlijk als figuurlijk van hun sportiefste kant laten zien tijdens deze grootste sportdag van het jaar.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.