samenwerking tussen pro joventus en leef

Via beweging en diverse lichamelijke oefeningen kan een nieuwe houding aangeleerd worden. Hierbij werkt de psychomotorische therapeut nauw samen met de psycholoog of psychiater. De behandeling is bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook groepsbehandeling en gezinsbehandeling behoren tot de mogelijkheden. De regiebehandelaar beoordeelt samen met het kind en de ouders of de volwassene of PMT van toegevoegde waarde kan zijn bij bijvoorbeeld angstklachten, gedragsproblemen of een negatief zelfbeeld.

“Het leuke aan het bieden van PMT in een sportcentrum is dat de ruimte positief bewegen stimuleert”, zo stellen Pro Joventus en Leef! “Daarnaast kunnen we zo samen de mogelijkheden binnen Wijhe verbreden.”

Pro Joventus en Leef! hebben nog meer plannen. Zo zijn de twee partijen bezig met een gezamenlijk programma voor kinderen met overgewicht. Dit programma kan als het goed is na de zomer starten. Hieraan werken ook diëtisten en fysiotherapeuten mee.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.