Home / archiefcentraal / sallandse zotten uit heeten halen oud ijzer op

sallandse zotten uit heeten halen oud ijzer op

De inwoners uit het dorp kunnen daar de hele zaterdag het oud materiaal brengen. In het buitengebied wordt het oud ijzer huis-aan-huis opgehaald. Buitengebieden die worden aangedaan zijn o.a. Spekhoek, Zonnenbergen, Hooge Wegen, Koepelvieve, Witte Venne, Bergshoek, Lorkeershoek, Beumershoek, De Bleers, Boxbelterhoek , Nielandshoek, Schoonhetensbroek en Schoonheten. Bijna alles wordt geaccepteerd met uitzondering van witgoed. De inzameling begint om 8.30 uur en duurt de gehele dag. De opbrengst is voor de clubkas.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.