roparunteam run2day zwolle haalt 17 500 euro op voor stichting roparun

Roparunteam Run2Day Zwolle heeft een bedrag van maar liefst 17.500 euro opgehaald en dat is een geweldige prestatie te bedenken dat het team nu voor de 2e keer deelnam. In 2016 had het jaar ruim 12.000 euro binnen gehaald. Het team bestaat uit 25 teamleden, woonachtig in regio Zwolle, Heino en Raalte.
In totaal namen er 321 teams deel aan de 26ste editie van de Roparun en al die teams tezamen hebben een bedrag bij elkaar weten te brengen van 5.497.643 euro. Het geld wordt door Stichting Roparun verdeeld over allerlei landelijke doelen. Zo heeft Hospice Zwolle twee jaar geleden een bedrag van 200.000 euro ontvangen van St. Roparun.

Het team heeft nu een aantal maanden rust en pakt in september de draad weer op als het gaat om de voorbereidingen voor Roparun 2018. Alle sponsoren en donateurs worden via deze weg ontzettend bedankt en het is geweldig om te merken hoeveel mensen het team en het doel een warm hart hebben toedragen.
Wilt u informatie over het team en/of de sponsormogelijkheden, neem dan contact op via staging2.teamrun2dayzwolle.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.