roparun team run2day behaalt roparun

Een ervaring voor het leven met een ontzettend positief en optimistisch ingesteld team bestaande uit 25 personen. Team Run2Day kan nog niet bekend maken wat de totale eindopbrengst van hun avontuur is, omdat er nog een aantal zaken afgehandeld moet worden en er nog steeds donaties gedaan kunnen worden. De verwachting is dat het team de tweede helft van juni bekend kan maken wat het eindbedrag is geworden. Om zoveel mogelijk geld op te halen heeft het team veel acties gehouden, waaronder een bingo en een zeer succesvolle wijnverkoop in samenwerking met Schuttelaar Wijnen uit Zwolle.

Team Run2Day Zwolle wil via deze weg alle sponsoren en mensen die op welke manier dan ook hun bijdrage hebben geleverd ontzettend bedanken. Het team gaat nu uitrusten en herstellen, maar de plannen voor deelname aan Roparun 2018 zijn al weer in de maak. Wilt u dit team op weg helpen naar deelname aan Roparun 2018 dan kan u contact opnemen met het team via roparunteamrun2dayzwolle@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.