ronde tafelvoetbaltoernooi levert 28 000 euro op

Elk deelnemend team legde 350 euro in en moest vier poulewedstrijden spelen. De beste teams gingen door naar de finales. De eindstrijd ging tussen Pro-work Salland en Rabelink Finance Consultancy, waarbij het eerste team uiteindelijk de punten pakte. De teams die na de poulewedstrijden niet doorgingen, moesten penalty’s schieten. Daarbij kwamen de vrouwen van SchildersDeco als winnaars uit de bus.

Na afloop volgde een veiling onder leiding van veilingmeester Frank Overweg. Er gingen in totaal zo’n zeventig kavels onder de hamer, waaronder bijvoorbeeld gesigneerde shirts van Ajax, Go Ahead Eagles en van Wayne Rooney. Daarna barstte het feest los. Rond 22.30 uur werden de laatste voetballers de tent uitgeveegd en konden de opruimwerkzaamheden beginnen.

De leden van Round Table 151 Zuid Salland kijken tevreden terug. Oké, het gehoopte deelnemersaantal van veertig teams werd dan wel niet gehaald, maar de opbrengst was boven alle verwachtingen. Het geld wordt verdeeld onder: Klink-Nijland Kwiek, Rohda Raalte, GV RATS, Humanitas, Ronde Tafel 151 Zuid Salland, Stichting Leergeld Salland, SV Raalte, Scouting Heeten, Carinova (Hartkamp Raalte) en StoppelkidsRally.

Meer foto's