rob poelman de zegge vii en de jeneverfles

Hoe verklaart politiek Raalte dat er geen verslagen zijn gemaakt van besloten vergaderingen waarin cruciale besluiten zijn genomen? De geheimhouding werd blijkbaar zó serieus genomen dat er zelfs geen geluidsopnames schijnen te zijn gemaakt van deze geheime bijeenkomsten van onze volksvertegenwoordigers. Tsja, wellicht was het te horen geweest dat de jeneverfles rondging net zoals in vroeger tijden en stonden de sigaretten in een glas op de gemeentelijke vergadertafel. Of zijn de verslagen en geluidsopnames verdwenen zoals er wel meer verdwenen is bij dit debacle?

Raadslid Ben Nijboer sluit zijn opiniestuk dd. 26 juni 2017 geplaatst op Salland Centraal af met het volgende,

‘Of….

B: bent u er wel klaar mee? Vindt u dat er lang genoeg (of veel te lang) over gesoebat is. En dat we onze energie moeten steken in de zaken die vandáág spelen, of morgen. Dát is volgens mij de kernvraag: Gaan we een punt máken, of gaan we, in het belang van de inwoners, vooral een punt zétten? Ik ben er wel uit. Maar wat vindt u?’

Ik ben er wel uit. Ik ga geen punt zetten maar op 21 maart 2018 een stembiljet rood kleuren. En dat wordt een keuze die hopelijk tot gevolg heeft dat er definitief een punt wordt gezet achter de vele bestuurlijke dwalingen en missers waarmee onze gemeente Raalte nationale bekendheid heeft. Een rood rondje wordt het punt. Geen komma.

Proost!

Rob Poelman. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.