rick pizza hawaii dag

Er zijn twee soorten mensen op de wereld. Pizza Hawaii-liefhebbers en mensen die vinden dat ananas net zo min op een pizza hoort als rattengif. Zelf behoor ik tot de eerste groep. Sterker nog, ik heb mezelf ooit plechtig voorgenomen nooit meer een andere pizza te eten dan de variant met ham en ananas.

Vergeleken met de pizza Hawaii vallen alle andere pizza’s tegen. In het verleden heb ik nog wel eens een culinair uitstapje gemaakt, maar altijd kreeg ik spijt. Helemaal erg is het als iemand anders aan tafel wel de pizza Hawaii heeft genomen. Op zulke momenten kan ik echt in huilen uitbarsten.

Uiteraard heb ik Sam Panopoulos geëerd zoals het hoort. Toen ik hoorde van zijn dood heb ik mijn vrouw mee uit eten genomen en hebben we samen pizza Hawaii gegeten. Met een Grieks drankje erbij. Mijn vrouw behoort eigenlijk tot die andere groep mensen, maar ze deed het voor Sam. Als ik maar wel de stukjes ananas er af zou eten.

Maar een keertje uit eten gaan is natuurlijk bij lange na niet genoeg. Als je kijkt wat Sam allemaal voor de wereld betekend heeft, verdient hij zijn eigen dag. Momenteel hebben we in de maand juni al de Dag van het Romeinse Aardewerk, de Dag van het Oudere Paard en de Dag van de Kampvuurmuzikant. Vanaf volgend jaar komt daar een nieuwe dag bij: 8 juni pizza Hawaii-dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.