rick lucht vangen

Ik had er hele hoge verwachtingen van. En dat kwam ook door het plaatje op de verpakking. Een vrouw in bikini lag met een big smile op een groot roze luchtkussen in het zonnetje. In haar rechterhand had ze een cocktail met een stukje ananas en een parapluutje. Dan heb je mij meteen.

Zonder moeite overtuigde ik mijn vrouw dat dit de aankoop van de eeuw was. Voor slechts vijftien euro konden we bij plassen en stranden heerlijk liggen zonder allerlei zware strandstoelen of grote ligbedden mee te zeulen. Een air lounger ligt honderd keer lekkerder dan een handdoekje in het gras. Mijn vrouw was in tien seconden om.

De reis naar huis duurde twaalf minuten, maar voelde als een uur. Ik wilde zooooo graag thuis de air lounger uitpakken en lekker liggen. Net als de bikinivrouw op het plaatje. De instructie was glashelder. 1. Vul de zak met lucht. 2. Rol hem dicht. 3. Ga liggen. Kind kan de was doen. En toch bleek stap 1 een te grote opgave.

Omdat zo’n enorme zak zich niet vanzelf vult met lucht, begon ik rondjes te rennen over het pas ingezaaide gras (van Action). Mijn vrouw keek door het raam naar buiten. Toen onze blikken elkaar vingen, dachten we hetzelfde. Als we dit op het strand doen, heeft iedereen plezier. Behalve wij zelf. In theorie een ideaal ding, zo’n air lounger. Wie er lucht in krijgt, is spekkoper.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.