ribs blues en bier

De dag vloog om. Wat ook komt door de opbouw van het festival. Twee podia, met korte overlap in programmering. Een plein met ribs en andere ‘vette hap’ (aldus de opperstalmeester). Een grote (en druk bezochte) kinderhoek. En overal bierpompen.

Opgevangen in het voorbijgaan:
“Wat kijk je glazig.”
“Wazig? Ik ben gefocust!”
“Ah, dat is het. Al die mensen hier zijn gefocust.”

Maar terug naar de muziek. Mainstage stonden zondag prima namen voor de betere blues. Ruben Hoeke Band, DVL en My Baby. Om er maar een paar te noemen, allemaal onvervalste blues met scheurende gitaren.  Deltastage – het kleine podium – heeft meestal net een iets andere programmering. Meer mondharmonica erbij, viool of contrabas, wasbord kun je er ook tegenkomen. Detonics bijvoorbeeld, of Beans & Fatback.

Morgen trapt de Giles Robson Band af om 13.00 uur. En sluit Walter Trout af vanaf 18.00 uur. Geen avondprogramma dus. Maar wel weer helemaal gratis. Dus zal ook dan – net als vandaag – het festivalterrein weer volstromen met duizenden mensen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.