raalte verkoopt terrein gymzaal luttenberg

De nieuwe eigenaar wil de extra grond gebruiken als tuin. Die komt dan wel dicht bij de school te liggen. Het terrein heeft de bestemming ‘maatschappelijk’. Dat betekent dat er op het perceel ook gebouwd mag worden. “De kans daarop is echter zeer klein, omdat de gronden alleen ten dienste van een maatschappelijke voorzieningen mogen worden gebruikt. Voor een burger is dit nauwelijks aan te tonen”, zo stelt de gemeente.

De koper heeft de plicht om de WAS-mast (waarschuwingsalarmsysteem) inclusief stroomvoorziening te handhaven. De WAS-mast is eigendom van het rijk. De verwachting is dat deze masten in 2020 niet meer nodig zijn, maar de gemeente heeft voor de zekerheid een bepaling opgenomen in het contract, waarbij de nieuwe eigenaar verplicht is zijn terrein tot en met 2025 beschikbaar te houden voor de mast. De verkoop van de grond levert de gemeente in totaal 66.125 euro op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.