proeverijfestival in de smaak verwelkomt twaalf deelnemers

Voorzitter Peter Walter van Stichting In de Smaak Raalte laat namens de mede-organisatoren weten in zijn nopjes te zijn met het huidige aantal. “We hebben dit jaar in de voorbereiding een aantal belangrijke beslissingen moeten nemen, waaronder de verhuizing naar de Herenhof. Een intieme locatie in het centrum en daar hebben we hele hoge verwachtingen van. De twaalf deelnemers laten zien dat ze vertrouwen hebben in het nieuwe avontuur en het toekomstperspectief van het evenement.”

Tijdens de onlangs gehouden vergadering met de deelnemende bedrijven stond de zaal bol van de energie en het enthousiasme. De nieuwe aanwas van buiten Raalte ziet het als een mooie kans om meer bekendheid buiten het eigen dorp te krijgen. Patrick Reimink van Reimink Heeten motiveert het als volgt: “De eerste twee jaren hebben we ons verschuild achter het feit dat In de Smaak gelijk viel met de Ponyweek. Nu het proeverijfestival twee weken eerder wordt gehouden, hebben we geen excuus meer. Zonder gekheid: we hebben er bijzonder veel zin in om ons aan de buitenwacht te laten zien.”

Jan-Dirk Bonsing van Van Jan is vooral bekend van zijn cateringactiviteiten met koffie, maar hij heeft een achtergrond als chef-kok en is daarom tijdens In de Smaak ook culinair actief. “Ik vind het waanzinnig dat ik de kans krijg om me in mijn eigen dorp te presenteren.” De derde editie van In de Smaak wordt gehouden van 8 tot en met 10 september op de locatie Herenhof in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.