poll tweede pinksterdag

Volgens een enquête van het Nationale Comité 4 en 5 mei wil ruim 70 procent van de ondervraagden een vrije dag op Bevrijdingsdag. De eerstvolgende keer dat iedereen vrij is op 5 mei, is echter pas in 2020. Wordt het niet eens tijd om onze vrije dagen te herzien? De stelling van deze week luidt dan ook:

[poll id=187]

Autorodeo
De vorige stelling handelde over autorodeo’s. Volgens een columnist van Salland Centraal is het slecht voor het milieu en moet het daarom maar eens afgelopen zijn met het plezier dat vele mensen aan dit tijdverdrijf beleven. Daar dacht echter een overgrote meerderheid van de deelnemers aan de poll anders over. Driekwart was het oneens met de stelling dat de autorodeo de geschiedenisboekjes in moet. Een op de vier stemmers was het wel eens met deze stelling.

‘Boer Harms’ (wij denken een pseudoniem) dacht het zijne van de stelling. “Zullen we dan ook maar geen marathons meer organiseren? Al die deelnemers die van heinde en verre met de trein, auto vliegtuig etc ineens naar één plek komen. En hun supporters… Over al die bekers drinkwater die zo over straat worden gesmeten; over al die mensen die daarna moeten douchen omdat ze zo hard hebben gelopen, al dat warme water; over al de toiletten die daarna moeten worden schoongemaakt omdat een marathon nou eenmaal veel mensen trekt; over al die troep die achterblijft omdat er mensen zijn die de zooi zo van zich af gooien…”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.