Home / archiefcentraal / poll nieuwe verkiezingen

poll nieuwe verkiezingen

[poll id=190]

Lokale politici
De poll van afgelopen week ging over de lokale politiek. Op SallandCentraal schrijft Toon Schuiling, fractievoorzitter van de PvdA in Olst-Wijhe wekelijks een column. Inmiddels heeft ook Peter Moorman van D66 Raalte zich gemeld als columnist. Dat er vraag is naar bijdragen vanuit de lokale politiek blijkt wel uit onze poll van afgelopen week. Liefst vier op de vijf bezoekers van onze sites is van mening dat lokale politici wel wat meer mogen communiceren met de inwoners.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.