Home / archiefcentraal / poll lokale politici moeten meer met de inwoners gaan communiceren

poll lokale politici moeten meer met de inwoners gaan communiceren

Verder schreef Rob Poelman het volgende: ‘Is er een Raalter ‘Toon Schuiling’?’ Toon Schuiling is namelijk columnist en raadslid in de gemeente Olst-Wijhe. Hij schrijft columns over de zaken rondom Olst-Wijhe en geeft vooral zijn mening en deelt zijn ideeën hierover.

Zouden er niet meer raadsleden zo naar buiten moeten treden. Door middel van een column om zo de inwoners op de hoogte te houden. ‘Een politicus die uit zijn ‘schuilhut’ komt en eruit blijft ook als er een raadszetel is bemachtigd? Of wordt de politieke toon pas begin maart gezet en beëindigt na 21 maart 2018?’ zoals Rob Poelman schreef.

Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover. De poll van deze week zal zijn:
[poll id=189]

De poll van vorige week: Ik ben liever op Bevrijdingsdag vrij, dan op Tweede Pinksterdag!

Uit onderzoek is gebleken dat ruim 70 procent van de ondervraagden een vrije dag op Bevrijdingsdag wil. Echter geldt dit niet voor de inwoners van Salland. 70.5% van de stemmers deelt dezelfde mening, zij zijn liever vrij op Tweede Pinksterdag in plaats van vrij zijn op Bevrijdingsdag.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.