peter paul en familie elshof in de prijzen bij overwetering

De damesfinale werd gespeeld door “Team Peter Paul” en “Kampioenen”. De eindstand was 0-0. Na het nemen van strafschoppen won “Team Peter Paul” met 2-1. Bij de heren werd de finale gespeeld tussen “Familie Elshof” en “Zaterdag 2” . “Familie Elshof” won met 3-1.

Tot speler van het toernooi is uitgeroepen de heer R. Elderink, alias Ronnie de 12e man. Na afloop van de sixday konden de deelnemers gebruik maken van een barbecue en de muziek werd verzorgd door “The Ultimate DJ’s”. De organisatie van de sixday bedankt Schildersbedrijf Harleman, de scheidsrechters en het bar- en terreinpersoneel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.