Home / archiefcentraal / peter paul en familie elshof in de prijzen bij overwetering

peter paul en familie elshof in de prijzen bij overwetering

De damesfinale werd gespeeld door “Team Peter Paul” en “Kampioenen”. De eindstand was 0-0. Na het nemen van strafschoppen won “Team Peter Paul” met 2-1. Bij de heren werd de finale gespeeld tussen “Familie Elshof” en “Zaterdag 2” . “Familie Elshof” won met 3-1.

Tot speler van het toernooi is uitgeroepen de heer R. Elderink, alias Ronnie de 12e man. Na afloop van de sixday konden de deelnemers gebruik maken van een barbecue en de muziek werd verzorgd door “The Ultimate DJ’s”. De organisatie van de sixday bedankt Schildersbedrijf Harleman, de scheidsrechters en het bar- en terreinpersoneel.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.