Home / archiefcentraal / pb heeten werkt aan buurtbus

pb heeten werkt aan buurtbus

Een goed alternatief is de realisatie van een buurtbusverbinding tussen Deventer en Raalte via Heeten. Om dat van de grond te krijgen is een werkgroep in het leven geroepen. Wim Jansen, Roy Korenromp, Ton Wigink, Huub Obdeijn, Willy Tijs en Johan Severijn willen een buurtbusvereniging oprichten van (vrijwillige) buschauffeurs.

Belangstellenden die het leuk vinden om een paar uurtjes per week voor een buurtbus te rijden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via info@pbheeten.nl.  Medio juni is er een voorlichtingsavond met vertegenwoordigers van de gemeente, provincie en Syntus. Tijd en datum worden nog nader bekend gemaakt.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.