paarden en ponyconcours heeten

Op zaterdag 24 juni gaan we van start met de B t/m Z2 dressuur en de BB t/m ZZ springen voor pony’s. Ook organiseren we bixie dressuur en springen voor de pony’s. Dit zal in de ochtend en deels in de middag plaatsvinden. We sluiten de zaterdagmiddag af met het 40+ springen en de oefendressuur voor paarden. Ruiters en amazones krijgen hierbij de gelegenheid om een dressuurproef te oefenen met commentaar en uitleg van een KNHS jury.

Op zondag 25 juni organiseren wij een wedstrijd voor de paarden. Ook deze dag bestaat zowel uit een ochtend- als een middagprogramma. In de dressuurringen zal B t/m ZZ-licht verreden worden. En in onze springring wordt er BB t/m ZZ gesprongen. De klasse L en M springen is een voorselectie voor de finale van CSI Salland in Mariënheem, een groot evenement wat plaats vindt van 5 t/m 8 oktober. Ook hebben we dit jaar voor het eerst weer een ring voor de 4- en 6 tallen.

Het concours zal zoals elk jaar royaal opgesteld worden met een grote tent, frietkraam en een buitenterras. De toegang is gratis en de zon is besteld, dus wij zien u graag op zaterdag 24 of zondag 25 juni op het mooie Landgoed Groot Zwaaftink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.