orkest over de ijssel zoekt muzikanten

Het orkest zal enkele malen per jaar gaan optreden in en rond Overijssel; de eerste boeking is reeds binnen. Ook de eerste muzikanten hebben zich al gemeld. Het orkest zal bestaan uit vergevorderde amateurmuzikanten uit Salland, Deventer, Zwolle en omstreken. Daarnaast zijn ook professionals van harte welkom. Groen tekent zelf voor de muzikale leiding. De repetities, die plaats zullen vinden in de omgeving van Raalte/Heino (donderdagavond van 20.00-22.00 uur), starten op 7 september.

Het Orkest Over de IJssel zal bestaan uit een strijkerssectie, een blazerssectie en een ritmesectie (inclusief bas/contrabas), aangevuld met gitaar (elektrisch en akoestisch), piano en synthesizers/Hammondorgel. Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich melden bij Hans Groen: jhgroen@home.nl. Vermeld in het mailtje een korte cv wat betreft muziekervaring. De muzikanten dienen wel eerst een auditie te doen. Indicatie jaarlijkse contributie: 200 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.