Home / archiefcentraal / organisatie midzomerfeest erg trots op het resultaat

organisatie midzomerfeest erg trots op het resultaat

“Dankzij een goede line- up, leuke programmaonderdelen, een goede inzet van vrijwilligers en uiteraard het leukste publiek ooit, hebben we er weer een gaaf feestje van kunnen maken. Ondanks de grote concurrentie van omliggende feesten, hebben we dit jaar toch best wel lekker gedraaid. De definitieve cijfers moeten nog bekend worden, maar wij zijn in ieder geval erg trots op het resultaat.” Fotografe Annet van Raalten schoot deze foto tijdens de Wipe Out op zondagmiddag. Een zeer spectaculaire zeskamp, naar het model van het welbekende tv-format. De winst ging naar de ‘Vrienden van Ruud’.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.