organisatie midzomerfeest erg trots op het resultaat

“Dankzij een goede line- up, leuke programmaonderdelen, een goede inzet van vrijwilligers en uiteraard het leukste publiek ooit, hebben we er weer een gaaf feestje van kunnen maken. Ondanks de grote concurrentie van omliggende feesten, hebben we dit jaar toch best wel lekker gedraaid. De definitieve cijfers moeten nog bekend worden, maar wij zijn in ieder geval erg trots op het resultaat.” Fotografe Annet van Raalten schoot deze foto tijdens de Wipe Out op zondagmiddag. Een zeer spectaculaire zeskamp, naar het model van het welbekende tv-format. De winst ging naar de ‘Vrienden van Ruud’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.