open dag bij landwinkel buitengewoon in luttenberg

Tijdens de open dag is er van alles te zien en te doen. Vele standhouders, proeverijen, demonstraties en lezingen. Een tipje van de sluier: sieraden, brocante, verzorgingsproducten, buiten koken, decoraties voor in huis, boerenijs en een aanbieding van de bakker van het inmiddels bekende krentenbrood. Maar ook demonstraties Tai Chi, handboog schieten, yoga en een lezing over orthomoleculaire voeding.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht met activiteiten/attracties zoals pannenkoekjes bakken boven een vuurtje, handboog schieten, springkussens, grabbel-jurken, glittertattoos en een verhalen vertelster. Natuurlijk staan de staldeuren open en kunnen de bezoekers de melkrobots bekijken. De entree is gratis, parkeren ook.

Landwinkel Buitengewoon is te vinden aan de Hellendoornseweg 88 in Luttenberg. Ondanks dat er momenteel werkzaamheden bij die weg gaande zijn, is Buitengewoon gewoon bereikbaar. De bezoekers kunnen naar de grote kraan van BAJO rijden. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Het volledige programma (met tijden) is te vinden op staging2.buitengewoonluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.