open dag bij kinderopvang t schoapie in marienheem

“Als men ons vraagt wat ons zo uniek maakt, zeggen wij vaak: ‘Kom eens langs en ervaar het zelf’. De locatie op de boerderij, de dieren, de ruime groepsruimtes en de natuur moet je zelf ervaren om er achter te komen hoe uniek het is. De kinderen komen iedere dag in aanraking met dieren en er is een natuurlijke en uitdagende buitenspeelruimte”, vertelt Silvia Nikamp.

Kinderopvang ’t Schoapie heeft een breed aanbod als het om opvang gaat. Er wordt kinderopvang geboden voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterwerk, buitenschoolse opvang, BSO+ en specialistische kindzorg. Er zijn gesubsidieerde plaatsen en plaatsen voor kinderen met een voor- en vroegschoolse indicatie (VVE). Silvia: “Wij vinden het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om zich op zijn/haar eigen manier en tempo te ontwikkelen. Kinderen waarvan de ontwikkeling extra zorg en begeleiding vraagt, kunnen daarom terecht op de specialistische kindzorggroep. Samen met een logopedist, fysiotherapeut, ergotherapeut en ouders bekijken we welke zorg passend is voor het kind. We merkten dat ouders waarvan de kinderen extra ondersteuning vragen, gebaat zijn bij voldoende opvang. Daarom hebben we besloten om de BSO+ groep ook op zaterdag te openen. Die is voor kinderen van 4 tot 12 jaar met een PGB.”

’t Schoapie heeft inmiddels de vergunning verkregen om een nieuwe groepsruimte in te richten. Deze komt in de bestaande schuur, die geheel verbouwd zal worden volgens de visie van ’t Schoapie. Dat betekent veel licht, veel ruimte en een huiselijke en landelijke sfeer.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.