onderzoek naar experimentele duurzame woningbouw in olst

Ten zuiden van de bouwlocaties Zonnekamp Oost en ten westen van de Aardehuizen in Olst ligt een stuk terrein van ruim 2 hectare. Afgelopen jaar hebben meerdere partijen ideeën bij de gemeente geopperd voor een invulling van dit terrein. De ideeën varieerden van een Voedselwerkplaats tot initiatieven op het gebied van experimentele duurzame woningbouw. De particuliere initiatieven voor dit laatste onderdeel kenmerken zich door vernieuwende experimentele concepten die onderscheidend zijn in bouwmaterialen en bijvoorbeeld sociale binding.

Het college staat open voor innovatieve concepten op het gebied van duurzame woningbouw. Door in gesprek te gaan, door gezamenlijk richting te geven aan gewenste ontwikkelingen en door onderzoek, wil de gemeente in beeld brengen of het mogelijk is om op dit terrein ruimte te bieden voor vernieuwende duurzame woonconcepten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.