Home / archiefcentraal / officiele opening van pluk en moestuin van het centraal hart

officiele opening van pluk en moestuin van het centraal hart

De tuinvrijwilligers van De Hartkamp en studenten van praktijkonderwijs Carmel College hebben de tuin in de afgelopen maanden goed verzorgd. In combinatie met de zomerse temperaturen ligt de pluk- en moestuin er nu fraai bij. Iedereen is van harte welkom bij de opening.

Met de realisatie van de pluk- en moestuin komt de verbinding tussen mensen goed tot zijn recht. Het uiteindelijke resultaat kan nu worden getoond. Het is een mooie fleurige pluk- en moestuin die bijdraagt aan het welzijn van wijkbewoners en daarmee ook bewoners van De Hartkamp.

Het Centraal Hart is een initiatief van Landstede Welzijn, RIBW en Carinova. Hebt u naast NL Doet belangstelling voor vrijwilligerswerk in het Centraal Hart? Dan kunt u contact met ons opnemen via vrijwilligerscentraalhart@carinova.nl
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar http://www.centraal-hart.com/

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.