Home / archiefcentraal / nog vier kavels op noorder koeslag vrij

nog vier kavels op noorder koeslag vrij

Er zijn nog vier kavels beschikbaar. Deze betreffen allemaal twee-onder-een-kapwoningen. Twee daarvan (die samen één blok vormen) komen waarschijnlijk na de zomer beschikbaar in de kavelwinkel. Het kan eerder zijn. Houd voor de zekerheid de website www.woneninolst-wijhe.nl in de gaten. Voor de andere twee (helften van) blokken dienen de kopers nu zelf een aannemer te vinden die bereid is de twee-onder-een-kapwoningen te bouwen en een koper te zoeken voor de andere helft.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.