nieuwe pluk en siertuin bij angeli custodes

Het nieuwe tuingedeelte sluit aan bij het project ’t Groene Hart van Salland. Met dit project wordt het beleven van groen en natuur voor diverse doelgroepen op en rond de woonzorglocatie versterkt. In de tuin, de binnentuin en op de balkons van de locatie worden diverse groene belevingselementen toegevoegd. Daarnaast worden regelmatig groene activiteiten georganiseerd, zoals workshops, uitjes en tuindagen.

Met het project ’t Groene Hart van Salland is Zorggroep Raalte één van de koplopers van het landelijke IVN-programma Grijs, Groen en Gelukkig, wat als doel heeft in drie jaar tijd 100 zorgcentra in Nederland te vergroenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.