Home / archiefcentraal / nieuwe pluk en siertuin bij angeli custodes

nieuwe pluk en siertuin bij angeli custodes

Het nieuwe tuingedeelte sluit aan bij het project ’t Groene Hart van Salland. Met dit project wordt het beleven van groen en natuur voor diverse doelgroepen op en rond de woonzorglocatie versterkt. In de tuin, de binnentuin en op de balkons van de locatie worden diverse groene belevingselementen toegevoegd. Daarnaast worden regelmatig groene activiteiten georganiseerd, zoals workshops, uitjes en tuindagen.

Met het project ’t Groene Hart van Salland is Zorggroep Raalte één van de koplopers van het landelijke IVN-programma Grijs, Groen en Gelukkig, wat als doel heeft in drie jaar tijd 100 zorgcentra in Nederland te vergroenen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.