nieuwe fietspakken voor crt

Renvoorzitter Jan Binnenpoorte herinnert zich nog dat in de 35-jarige historie van CRT drie jaar lang de renners en toerfietsers ook al eens in dezelfde outfit reden. “Dat was eind vorige eeuw. Toen ging het echter om veertig fietsers, nu zijn het er ruim 300. Daar zitten ook acht jeugd-ATB’ers bij, dus ook in het bos zie je de nieuwe pakken. Ik vind het een grote stap voorwaarts dat de disciplines op de weg dezelfde uitstraling hebben.”

De voorzitter van de toerafdeling, Walter Wind, valt hem bij: “CRT is een sterk groeiende vereniging. Gezamenlijkheid is de insteek, niet alleen in kleding. De jeugd heeft de toekomst, en dat willen we laten zien door als afdelingen naar één tenue te gaan”. Wind meldt nog een nieuwtje: “bij de toerafdeling werken we met toerleiders, die verantwoordelijk zijn voor het nakomen van afspraken over snelheid en verkeersregels. Voor hen zijn er voor het eerst aparte shirts met opvallend gele mouwen. Op die manier kan iedereen zien dat veiligheid voorop staat bij CRT.”

CRT heeft ervoor gekozen in de kleurstelling van de nieuwe fietspakken terug te gaan naar de oorspronkelijke verengingskleuren: geel met zwart. Walter Wind: “een retrotenue dus, maar dan wel met een eigentijds, fris ontwerp.” Dit geldt ook voor de vier sponsoren op het tenue, BKH Bouwbedrijf, Kokkie Bikes, Pan Osten en Vital Centre. Hun bedrijfsnamen en logo’s zijn wat kleurstelling betreft geïntegreerd in het zwart en geel van de wielervereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.