nieuw geldwisselkantoor in raalte

Geldwisselkantoor wil het wisselen van buitenlandse valuta in Raalte weer toegankelijk maken. Eind 2016 verkreeg de organisatie de officiële wisselvergunning van De Nederlandsche Bank. Met de komst van de euro zijn de mogelijkheden voor het wisselen van buitenlandse valuta sterk afgenomen. Veel banken en wisselinstellingen hebben hun wisselactiviteiten beëindigd of aanzienlijk teruggebracht.

Vanaf heden kunnen bijna alle soorten buitenlands geld ingewisseld worden bij Geldwisselkantoor. Zowel bankbiljetten als munten worden geaccepteerd; zelfs veel munten en biljetten die geen wettig betaalmiddel meer zijn. Dat geldt ook voor oude Nederlandse bankbiljetten. Dit biedt mensen de mogelijkheid om hun potje ‘opgespaard geld’ in te wisselen. Het geld wordt gewisseld in een aparte en discrete ruimte waar de klant zelf bij aanwezig is. Wisseltransacties worden contant uitbetaald.

Vanaf eind dit jaar zijn bij Geldwisselkantoor ook de gangbare valuta zoals de Amerikaanse dollar, Britse pond en Zwitserse frank bij Geldwisselkantoor uit voorraad verkrijgbaar. Geldwisselkantoor is een onderdeel van Goudwisselkantoor, een Nederlands familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring in munten, bankbiljetten, edelmetalen, sieraden en meer (verzamel)objecten. Goudwisselkantoor maakt deel uit van De Ruiter Groep uit Klaaswaal, onder de rook van Rotterdam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.