neppelenbroek autos staat met beide benen in de digitale wereld

Het is nog maar drie jaar geleden dat klanten met hun onderhoudsboekje onder de arm naar Neppelenbroek Auto’s kwamen. Nu is het hele onderhoudsverhaal bij nieuwe auto’s vastgelegd in de elektronica. Het geeft aan hoe snel de wereld verandert en dat het niet meevalt om bij te blijven. Volvospecialist Neppelenbroek Auto’s lijkt zich echter moeiteloos aan te passen. “Soms is het even zoeken naar de juiste weg, maar de digitale wereld biedt steeds meer mogelijkheden. We doen dus graag mee. Sterker nog, het liefst proberen we voorop te lopen”, aldus eigenaar Edwin Neppelenbroek.

Begin januari 1967 startte Harry Neppelenbroek (de vader van Edwin) met het bedrijf vanuit het ouderlijk huis aan de Dorpsstraat. “Al snel was er sprake van ruimtegebrek”, vertelt de tweede generatie. “Twee jaar later kocht pa smederij Van Gurp op de hoek van de Dorpsstraat en de Brinkweg. Midden in het dorp en dat is nog steeds onze locatie. Later hebben we de voormalige garage Lindeboom aan de overkant van de Dorpsstraat gekocht. Dat betekent meer mogelijkheden voor stalling, een ruimte voor wassen en poetsen en een eigen bandenhotel.

Autoverhuur Salland
Na vijftig jaar staat er een gezond bedrijf waar inmiddels naast eigenaar Edwin Neppelenbroek nog drie medewerkers actief zijn. In de bedrijfsvoering is logischerwijs wel het een en ander veranderd. Waar vroeger het accent vooral lag op de handel is het nu een goede combinatie van handel en onderhoud. En sinds vorig jaar is daar Autoverhuur Salland bij gekomen. Met diverse mogelijkheden. Van busjes voor negen personen als vervoer naar feesten of het vakantieadres tot kleine auto’s voor een dagje winkelen. En van een grote bestelauto voor verhuizingen tot auto’s voor het hogere segment.

Het 50-jarig bestaan is natuurlijk een mijlpaal om uitgebreid bij stil te staan. Neppelenbroek Auto’s wil dit dan ook graag met iedereen – klant of geen klant – vieren op zaterdag 24 juni tussen 15.00 en 18.00 uur aan de Dorpsstraat 37 in Heino. De giften tijdens deze dag komen volledig ten goede aan de Strijd van Salland: staging2.strijdvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.