Home / archiefcentraal / midzomerfeesten marienheem van start

midzomerfeesten marienheem van start

Toen de lucht opklaarde begonnen de Midzomerfeesten met een cabaretavond, die maar langzaam op gang kwam. Te gast was Karel van de Kate. Hij verving Jan Riesewijk, die wegens gezondheidsredenen verstek moest laten gaan. Ook dit keer was de locatie manege Bartels aan de Raamsweg in Mariënheem. Deze was omgetoverd tot een mooie feesttempel, waar dit weekend alle festiviteiten plaatsvinden.

Ook was er donderdagavond de presentatie van het midzomerbier en maakten twee Mariënhemers de straatprijs bekend voor de best versierde straat. De uitslagen komen te staan op de midzomersite of de Facebookpagina.

Foto’s: Harrie Huisman

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.