midzomerfeesten marienheem van start

Toen de lucht opklaarde begonnen de Midzomerfeesten met een cabaretavond, die maar langzaam op gang kwam. Te gast was Karel van de Kate. Hij verving Jan Riesewijk, die wegens gezondheidsredenen verstek moest laten gaan. Ook dit keer was de locatie manege Bartels aan de Raamsweg in Mariënheem. Deze was omgetoverd tot een mooie feesttempel, waar dit weekend alle festiviteiten plaatsvinden.

Ook was er donderdagavond de presentatie van het midzomerbier en maakten twee Mariënhemers de straatprijs bekend voor de best versierde straat. De uitslagen komen te staan op de midzomersite of de Facebookpagina.

Foto’s: Harrie Huisman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.